Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos Teściowej

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 300 g
kapusta kiszona 500 g
mięso wieprzowe bez kości 200 g
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
koncentrat pomidorowy 100 g
grzyby suszone 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos Teściowej

Kapustę białą szatkujemy, kiszoną odciskamy z soku wrzucamy do garnka i gotujemy. Dodajemy mięso wieprzowe pokrojone w niewielkie kawałeczki, sól, pieprz, koncentrat, grzyby suszone i gotujemy do momentu, gdy kapusta będzie miękka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna/Dzastus 23.09.2012 17:50
Szczerze lubię bigos, ale doprawic wole po swojemu, nie z tych gotowych mieszanek.
Wacław 26.08.2012 12:06
teściowa smacznie gotuje
Katarzyna/kate1980 15.07.2012 23:01
uwielbiam bigos
zuzanna_z 29.12.2011 11:19
smaczne
Emiliozo 07.11.2011 18:16
smaczny
kasienka23 31.10.2011 10:15
pycha
edyta44 09.10.2011 11:24
pycha
Mati13 05.09.2011 08:57
bardzo dobry
Seba 01.06.2011 21:11
pycha
Iwona51
Iwona51 17.04.2011 21:50
super
romanrafal
romanrafal 12.01.2011 17:07
lubie bigos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak