Sposób przygotowania

Kapustę białą szatkujemy, kiszoną odciskamy z soku wrzucamy do garnka i gotujemy. Dodajemy mięso wieprzowe pokrojone w niewielkie kawałeczki, sól, pieprz, koncentrat, grzyby suszone i gotujemy do momentu, gdy kapusta będzie miękka.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie bigos
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    teściowa smacznie gotuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    Szczerze lubię bigos, ale doprawic wole po swojemu, nie z tych gotowych mieszanek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !