Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić na plasterki. Każdy z plasterków rozbić, oprószyć solą, pieprzem i przyprawą do wieprzowiny. Na plastrach piersi rozsmarować musztardę, następnie ułożyć plasterek szynki, sera żółtego, na środku ułożyć ćwiartkę lub połówkę ogórka i pasek papryki konserwowej. Plastry piersi zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczką, panierować w jajku i bułce tartej. Roladki smażyć na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony na złoty kolor. Następnie układać w naczyniu żaroodpornym i zapiec przez kilka minut w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie mięsko!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    śliczne te Twoje roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jakie apetyczne roladki :)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    smakowite
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyglądają bardzo smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Damian19

    smakowite
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    wyglądają kolorowo i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Świetnie wyglądają, aż chce się zjeść:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wyglądają wyśmienicie :)))))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !