Sposób przygotowania

Schab pokroić w kostkę,posypać 1 łyżką przyprawy do gulaszu i podsmażyć na oleju.Do garnka wlać 3 szklanki wody,wrzucić pokrojoną marchewkę,kostkę wołową,ziele angielskie i liść laurowy.Wstawić na ogień.Do garnka wrzucić podsmażone kawałki schabu wraz z tłuszczem z patelni,dodać pokrojoną w piórka połowę cebuli,wsypać pieprz czarny i 1 łyżkę przyprawy do gulaszu.Wszystko gotować na wolnym ogniu ok.1,5 godziny.Pod koniec gotowania wsypać do szklanki 1 łyżkę mąki,dodać 100 ml wody,rozrobić zawiesinę i wlać do gulaszu ciągle mieszając.Wszystko gotować jeszcze 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !