Sposób przygotowania

MAKARON GOTUJEMY W OSOLONEJ WODZIE AL DENTE, ODCEDZAMY I STUDZIMY. KAPUSTĘ SZATKUJEMY I SPARZAMY. NA PATELNI ROZGRZEWAMY OLEJ. CZOSNEK MIAŻDŻYMY I PODSMAŻAMY NA PATELNI. WKŁADAMY KAPUSTĘ I MAKARON, CHWILĘ SMAŻYMY. WLEWAMY ŚMIETANĘ. DOPRAWIAMY SOLĄ, ZIOŁAMI PROWANSALSKIMI I PIEPRZE, MIESZAMY. PODAJEMY NA GORĄCO.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    może być dobre :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczniutkie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !