Sposób przygotowania

Ziemniaki i cebulę obrać i zetrzeć. Boczek pociąć w drobną kosteczkę. Cebulę poddusić na oleju, dodać boczek, poddusić razem. Zmieszać z ziemniakami, dodać jajka, mąkę, sól i pieprz.
Piec w posmarowanej masłem i wysypanej tartą bułkę formie. Piec około godziny w 200 C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo mnie intryguje, jak taka babka smakuje...następnym razem chyba się wproszę:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale fajna babka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !