Składniki:
kotlety cielęce z kostką | 4 |
masło sklarowane | 10dag |
mąka | |
sól | |
pieprz | |
wątróbka cielęca | 15dag |
mleko | 1/4szkl |
natka piertuszki posiekana | 1łyżka |
jajko | 2 |
masło | 5dag |
śmietana | 1łyżka |
gałka muszkatołowa |
kotlety cielęce z kostką | 4 |
masło sklarowane | 10dag |
mąka | |
sól | |
pieprz | |
wątróbka cielęca | 15dag |
mleko | 1/4szkl |
natka piertuszki posiekana | 1łyżka |
jajko | 2 |
masło | 5dag |
śmietana | 1łyżka |
gałka muszkatołowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: