Sposób przygotowania

Żeberka umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, pokroić na kawałki i nacieramy przyprawą do żeberek. Przekładamy do rondla.Marchew, pietruszkę, cebulę pokroić w plasterki dodać do żeberek. Pieprz, liść laurowy, żurawinę, ząbki czosnku wrzucamy do żeberek, podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem aż będą miękkie. W czasie duszenia dolewamy wodę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Jeszcze nie jadłam żeberek z zurawiną. Czas najwyższy spóbować:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    no muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha, pomysł na dzisiejszy obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !