Składniki:
różne mięso | 50 dag |
cebula | 2 szt |
marchew | 3 szt |
seler | 1 szt |
ziemniaki | 7 szt |
kapusta | 1 mała |
masło | 1 łyżka |
bulion na żeberkach | 2 kostki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
papryka | 3 po 1 szt |
różne mięso | 50 dag |
cebula | 2 szt |
marchew | 3 szt |
seler | 1 szt |
ziemniaki | 7 szt |
kapusta | 1 mała |
masło | 1 łyżka |
bulion na żeberkach | 2 kostki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
papryka | 3 po 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: