Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową obgotować bez soli, pokroić na kawałki. Marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach i udusić w pół szklanki oleju i trzema łyżkami wody. Osobno udusić pokrojoną w prążki cebulę w pozostałym oleju. Fasolę połączyć z marchewka i cebulą, dodać dwie płaskie łyżki soli, pięć łyżek octu, trzy łyżki cukru i koncentrat pomidorowy. Wymieszać, włożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie taką
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezła
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fasolki jeszcze nie jadlam w takim wydaniu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !