Sposób przygotowania

Mąkę przesiać na stolnicę, wbić jajka dokładnie wyrobić ciasto.Rozwałkować bardzo cienko, pozostawić aby ciasto troszkę podeschło. Kroić w kwadraty okolo 2 cm. Ugotować w osolonej wodzie. Podawać do zup lub z kapustą i grzybami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    najlepsze kluseczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię łazanki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !