Sposób przygotowania

1. Cebulę, marchewkę, pietruszkę, seler i pieczarki obrać i drobno pokroić.
2. Masło roztopić w garnku i dodać bardzo drobno pokrojone warzywa.
Dusić 5 minut.
3. Zalać wodą. Dodać przyprawy i kostki rosołowe. Gotować na wolnym ogniu 30 minut. Dodać śmietanę.
4. Posiekać orzechy, potrzeć ser. Dodać do zupy orzechy i ser. Wymieszać.
5. Podawać z grzankami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    Ciekawe, muszę zrobić i zobaczyć jak to smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ooo ciekawe ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Udana fantazja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !