Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Mięso wołowe pokroić w małą kostkę. Obrać cebulę i czosnek,drobno posiekać i podsmażyć na oleju. Gdy cebula nabierze złotego koloru,dodać mięso i dusić 15 minut pod przykryciem.Oprószyć mąką ,wymieszać, dodać wywar i przyprawy.Nadal gotować pod przykryciem. Pomidory umyć ,usunąć twardą część przy szypułce,pokroić w kostkę i ugotować do miękkości.Przetrzeć przez sitko.
Do zupy dodać fasolę, zagotować,dodać przetarte pomidory.Doprawić do smaku i podawać ze śmietaną.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pysznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    bardzo fajna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ZEWA

    ja zamiast czerwonej fasolki daję szparagową i paprykę świeżą
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna zupa,nie robiłem nigdy takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !