Sposób przygotowania

Na patelni z odrobiną oliwy układamy plasterki sera camembert oraz pokrojonego na kawałki ananasa a następnie zalewamy jajkiem roztrzepanym z solą, pieprzem i oregano.

Smażymy z obu stron na rumiano.

Ananasa z zalwey można zastąpić swieżym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybki w przygotowaniu i smaczny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne połączenie :)
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    szybki spsób na jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    lubię takie połączenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    oooo super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !