Sposób przygotowania

Cukinię umyć, pokroić w plastry grubości ok 1 cm. Każdy plasterek cukinii posmarować oliwą z oliwek, oprószyć solą i pieprzem. Grillować do miękkości, około 5 minut. Podawać z pieczoną kiełbasą i pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    muszę spróbować taką zrobić!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Justyna, spróbuj koniecznie, jest super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    uwielbiam-super;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubi? grillowan?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubi? grillowan?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    aż wstyd, ale cukinii z grilla jeszcze nie jadłem
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prosta, pyszna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !