Sposób przygotowania

Wołowinę ugotować z kucharkiem, pieprzem i listkiem laurowym w 2 litrach wody. Ostudzić i pokroić w kostkę. W osobnym garnku ugotować pęczak. Marchewkę i kapustę pokroić w kostkę. Wsypać je do wody, w której gotowało się mięso. Gotować, aż marchewka będzie miękka, po czym dodać kapustę i kaszę. Gotować ok. 20 minut. Przyprawić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Szybko i pysznie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !