Sposób przygotowania

mięso oczyszczamy z błon straramy sie porcjować w miare równe kawałki z poledwicy odcinamy ogony,,polędwice obsmazamy z oby dwóch stron,na złoty kolor, nast zabezpieczamy aby nie wystygla, w miedzy czasie robimy mus truflowy,resztę mięsa blendeujemy wraz z pastą truflową z jajkiem i smietaną taką masą staramy sie obtoczyć mięso, juz upieczone najlepiej zawijać w folie alu, i do pieca, 8 minut maź temp 160 stopni, zabieramy sie do ciasta, makę przesiać połączyć z jajami, wymieszać, dodać zblenderowany szpinak,wymieszać wrzucać na gotującą sie wodę, sos
żurawionwy żurawiny gotować razem z cukrem podlewając winem ew, wodą ;)\\\\
pod koniec dodajemy 2 listki imbiru ma byc wyczuwalny delikatnie !
to na tyle teraz kwestia wyłożenia gotowych juz składników, ja wyłozyłem tak jak na konkursie ;)
smacznego i pozdrawiam !

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mateusz20

    jeszcze lepiej smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !