Sposób przygotowania

Ćwiartki z kurczaka przekroić na pół,posypać kucharkiem,pieprzem czarnym mielonym i przyprawą do kurczaka.Mięso odstawić na godzinę.Po upływie tego czasu mięso obtoczyć w bułce tartej,smażyć na złoty kolor i układać w garnku.Gdy już wszystkie mięso będzie w garnku należy zalać je wodą,wrzucić 2 kostki rosołowe,nasypać pieprzu czarnego mielonego i kucharka do smaku i gotować na wolnym ogniu do chwili,aż mięso będzie bardzo miękkie.
Tak przygotowany kurczak najlepiej smakuje podgrzany następnego dnia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !