Sposób przygotowania

do oleju wkladamy obrane i pokrojone na połówki zabki czosnku, wkladamy 1 listek laurowy i pozostawiamy taki olej (zamkniety w szklanej butelce) na 1-2tyg. Po tym czasie przejdzie fajnym aromatem, bardzo dobry do smazenia frytek i miesa, jak równiez jako dodatek do sałatek

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    zrobiłam, bardzo dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Swietny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !