Sposób przygotowania

Margarynę roztapiamy na patelni i podsmażamy na niej szynkę pokrojoną w kostkę. Następnie wbijamy jajka i smażymy mieszając. Gdy jajka już prawie się zetną, ściągamy patelnię z ognia i mieszamy tak długo, aż jajecznica dojdzie na gorącej patelni do pożądanej konsystencji.
Zwykle nie trzeba solić. Porcja na 2 osoby.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie ma jak pyszna jajecznica
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszniutkie śniadanko
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    też taką robię, jest pyszna, polecam również z salami :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    mój mąż bardzo lubi taką na śniadanie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    W sam raz na śniadanko
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wlasnie robie jajecznice:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    uwielbiam jajecznicę:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    no proszę, zamiast boczku kiełbaska i też dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !