Składniki:
wątroba wieprzowa | 40 dkg |
mleko | 0,2 litra |
mąka | 4 łyżki |
jajko | 4 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
sok cytrynowy | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pietruszka | do smaku |
majonez | 1 śłoik |
wątroba wieprzowa | 40 dkg |
mleko | 0,2 litra |
mąka | 4 łyżki |
jajko | 4 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
sok cytrynowy | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pietruszka | do smaku |
majonez | 1 śłoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: