Sposób przygotowania

Kotlety zbić tłuczkiem, posolić i oprószyć mąką. Smażyć na rozgrzanym oleju po obu stronach. Jabłka obrać i usunąć gniazda nasienne. Pokroić je w cząstki i włożyć do rondelka, podlać nie wielką ilością wody i dusić pod przykryciem na nie wielkim ogniu prze 10 minut. Masę jabłkową lekko posolić i oprószyć pieprzem i starta gałą muszkatołową. Układać na talerzu obok kotletów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to może byc smaczne,,
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    pyszne danie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    jak dla mnie pyszna nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    musi być dobre!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    musi być dobre!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !