Sposób przygotowania

1. Piersi naciąć wzdłuż robiąć głębokie kieszonki.
2. Do kieszonek włożyć plasterek sera i szynki tak, żeby nie wystawały. Ewentualnie spiąc wykałaczką.
3.Piersi posypać przyprawą do kurczaka.
4. Cebulkę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na maśle, a następnie dodać piersi z kurczaka i podsmażyć je dokładnie z obu stron.
5. Gdy piersi nabiorą już ciemnozłotego koloru, zmiejszyć ogień i dodać bulion warzywny ( może być z kostki). Dusić około 20 minut.
6.Zieleninę posiekać ( lub użyć mrożonych ziół - im więcej różnych ziół, tym lepiej).
7.Dodać śmietanę i doprowadzić do zagotowania.
8.Pod koniec gotowania dodać zioła oraz przyprawy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    wygladają pysznie te kieszonki
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne! muszę spróbować zrobić!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    za sprawą tych ziół przypominają wiosnę
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    świetnie są te fileciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    interesujące :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Uwielbiam mięso. Pani pomysł jest rewelacyjny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !