Sposób przygotowania

Kość myjemy i gotujemy z warzywami, kostka rosołową i przyprawami około 40 minut. Po 20 minutach dajemy pokrojony seler naciowy i czosnek, pokrojona drobną chilli. Po ugotowaniu wyławiamy kosc, warzywa i zioła. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Posypujemy natka pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    aha w przepisie umknęły mi 2 łyzki koncentratu pomidorowego ktory dałam pod koniec gotowania.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    bardzo lubię kapuśniak
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    kapuśniak znakomicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    smaczny przepis, polocam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !