Sposób przygotowania

Paprykę dokładnie myjemy, usuwamy ze środka ziarna. Paprykę kroimy. Gorczycę, listki laurowe, ocet, sól, cukier, ziela angielskie, oliwę i ząbki czosnku wrzucamy do wody i gotujemy ok 20min. Paprykę wkładamy do słoików i zalewamy wcześniej zrobioną zalewą. Pasteryzujemy ok 20min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    na zimę jak znalazł...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    często robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !