Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy ,soli i odstawimy na chwile do zmięknięcia. Czosnki miksujemy blenderem .Dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku pieprzem. Kapustę ugniatamy rękami ,dodajmy kukurydze i zmiksowany czosnek ze śmietaną .Mieszamy wszystko razem, doprawiamy do smaku cukrem i mieszamy raz jeszcze .Podajemy do ziemniaczków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam kapuste pekińską, a twoja propozycja wygląda zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pekinkę też często robię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    uwielbiam taką
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    idealna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    u mnie właśnie taka cieszy się największym powodzeniem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !