Sposób przygotowania

kotlety rozbijamy i posypujemy jarzynka i pieprzem, na kazdy z kotletow, na jednej stronie rozsmarowujemy ok pół łyzeczki musztardy, na to kladziemy kawalek boczku, ogórka i cebuli, zawijamy w roladki i spinamy wyklalaczkami. Panierujemy jak tradycyjne schabowe i smażymy na głębokim tłuszczu z obydwu stron

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre do ziemniaczków
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo pyszne danie mięsne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne, ciekawe nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Może zrobię jutro na obiad, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !