Sposób przygotowania

Golonkę umyć , zalać wodą, ugotować z marchwią i pietruszką w osolonej wodzie . Wyjąć mięso i warzywa pokroić, dodać do rosołu z liściem laurowym i zagotować. W małej ilości rosołu rozpuścić żelatynę wg przepisu na opakowaniu , dodać do reszty rosołu , doprawić do smaku przyprawami , nie gotować. Napełnić małe salaterki zastudzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Polać octem i pycha.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    bardzo smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajnie wyglądają i pewnie tak smakują:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię czasami zjeść zimne nóżki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !