Sposób przygotowania

Filet z dorsza pokroić na kawałki. Oprószyć je przyprawą do ryb i ziołami prowansalskimi. Odstawić na około 60 minut. Na patelni rozgrzać olej i smażyć na nim kąski z dorsza z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ale mi narobiłaś smaka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ale zgłodniałam na widok tych smakołyków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    Robię podobnie, smaczne i nie tłuste!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    rybka hmmmm samo zdrowie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mniam! ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wspaniały przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !