Sposób przygotowania

Jajka ubić ze szczyptą soli i pieprzu. Żółty ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, wymieszać z jajkami, wylać tak powstałą masę na płaską blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Szpinak rozmrozić, odcisnąć i wyłożyć na masę jajeczną, piec około 15 minut w temperaturze 170 stopni. Na omlecie rozsmarować warstwę serka naturalnego, rozłożyć plastry łososia, zwinąć w roladę, a następnie zawinąć w folię aluminiową, chłodzić około 6 godzin.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    dobre jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !