Sposób przygotowania

W około 2 litrach wody na wolnym ogniu gotujemy skrzydełka,marchew,seler ,pietruszkę,ziele i liść.Po około 30 min dodać ziemniaki i gotować do miękkości.Zupę doprawić do smaku.Lekko zagęścić mąką i doprawić śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    moja ulubiona zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna i pożywna zupa u Ciebie.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna i zawsze ja robię gdy nie mam pomysłu na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !