Sposób przygotowania

Smażymy najzyklej w świecie kotlety w jajku i bułce tartej.
Farsz:
Pieczarki kroimy na półplasterki, cebule kroimy w kostki. Pieczarki, cebulę i przyprawy dusimy do miękkości, dodajemy śmietanę.
Usmażone kotlety rozkładamy na posmarowaną masłem blachę wkładamy do piekarnika, kotlety smarujemy ketchupem, na to wykładamy po łyżeczce farszu i farsz posypujemy startym żółtym serem. Zapiekać do rozpuszczenia sie sera nawet do 20 min.





Przepis nie jest mój ale uważam, ze jest naprawdę godny polecenia. :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta75

    są bardzo soczyste
  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    soczyste? chyba surowe! nie czytalas regulaminu??? tu sie daje zdjecia gotowych potraw a eei skladnikow! zglaszam do doradcy wszystkie twoje przepisy z takimi zdjeciami!
  • 0
    original
    Opublikowano

    majag113

    Tak mniej wiecej to ile czau to zajmuje . ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !