Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno pokroić. Fasolę odcedzić na sicie. Dodać do kapusty pekińskiej, oliwki, oraz pokrojoną w kostkę paprykę czerwoną ,ser. Przyprawić solą i pieprzem.Wymieszać z majonezem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajna i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !