Sposób przygotowania

Rybę bez ości podzielić na niewielkie cząstkiGebulę pokroić w półplasterki, jajka ugotować , pokroić w kostkę. Pół szklanki wody zagotować z octem, solą i cukrem, włożyć cebulę, ostudzić, dodać olej, pieprz i rozmieszać.Rybę ułożyć na półmisku, posypać jajkami i zalać zaprawą. Zostawić w chłodnym miejscu na conajmniej godzinę.Przed podaniem udekorować warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi zachęcająco wypróbuje w następny piątek :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dietetyczne danie :)
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    to cos dla mnie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    jeszcze nie spotkałam się z taką sałatką
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smacznie ,lekko i zdrowo:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    teraz rybki "biorą" więc muszę sobie taką sałatkę zrobić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    bardzo apetyczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dla mnie Twoja sałatka to całkowita nowość, nigdy w podobny sposób robionej nie jadłam. Wygląda jak zwykle bardzo apetycznie i zachęcajaco.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !