Sposób przygotowania

Bułkę namaczamy w mleku. Mięso mieszamy z jajkiem i przyprawami. Bułkę dociskamy , rozdrabniamy i dodajemy do mięsa. Mieszamy. Formujemy pulpeciki i podsmażamy na patelni. Paprykę i cebulę kroimy w kostkę. Na patyczki do szaszłyków nadziewamy na przemian klopsika, paprykę i cebulę i zapiekamy około 30 minut w temp. 180 C

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    podobnie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    zwykłe mielone podane inaczej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    A ja jeszcze tak nie robilam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    polecam
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    bardzo pomyslowe, zwłaszcza dla niejadków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    zewa - zgadza się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !