Sposób przygotowania

PORY POKROIC W CIENKIE PLASTRY. PAPRYKI W PASECZKI. PO POLOWIE KAZDEJ PAPRYKI ODLOZYC DO MISECZKI, LEKKO SKROPIC SOKIEM Z CYTRYNY. W RONDLU ROZGRZAC OLIWE, PRZESMAZYC POZOSTALA PAPRYKE, PORY DODAC IMBIR. ZALAC GORACYM BULIONEM, DOPRAWIC SOLA. PIEPRZEM I SKORKA Z CYTRYNY. ZUPE GOTOWAC OK.15MIN. I ZMIKSOWAC. PAPRYKE Z MISECZKI PRZESMAZYC NA STOPIONYM MASLE, DODAC WRAZ Z KREWETKAMI DO ZMIKSOWANEJ ZUPY. ZUPE GOTOWAC JESZCZE KILKA MINUT.DODAC SMIETANY I PODGRZAC. PRZED PODANIEM POSYPAC KOPERKIEM.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Lubię takie zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !