Sposób przygotowania

Kapustę płuczemy z kwasu kroimy na drobno i wrzucamy do garnka , zalewamy wodą i gotujemy do miękkości jak najdłużej. Dodając też kostki do smaku. W między czasie kroimy mięsko i posypujemy wszystkimi przyprawami mieszamy i smażymy. Z patelni wrzucamy do gotującej się kapusty, dodając liście i pieprz. Starajmy się gotować nawet do paru godzin. Można zabarwić koncentratem pomidorowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Goya

    uwielbiam bigos
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    taki bigosik mogłabym jeśc raz w tyg
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    no właśnie kto nie lubi?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !