Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: pół kilograma marchewki, 25 dag selera korzeniowego, garść przesiekanych orzechów włoskich, Jogo Majo, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki, sok z cytryny, sól, pieprz.

SPOSÓB WYKONANIA: Obrać marchewkę i seler. Zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Skropić sokiem z cytryny. Wymieszać. Dodać orzechy i natkę pietruszki. Wymieszać. Doprawić do smaku Jogo Majo oraz solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    bardzo smakowicie wyglada, więc zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !