Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić w cieniutkie talarki, posypać przyprawami i smażyć na głębokim oleju. Po usmażeniu wyjąć i posolić. Można polać ketchupem.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo lubię chipsy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    ja też
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis trzeba wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    na pewno zdrowsze niż te z torebki
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny przepis :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    domowe zdrowsze niż kupne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    też takie robię smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    często sobie takie smażę
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    proste i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    kilka razy robiłam podomne, sa bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Domowe chipsy - wiem co jem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    uwielbiam takie domowe chipsy !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam, właśnie robiłam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super pomysł,takie domowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !