Sposób przygotowania

Białka z ugotowanych jajek drobno posiekać. Margarynę utrzeć z żółtkami, dodać koncentrat pomidorowy, posiekane białko. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać. Smaczne na kanapki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię takie pasty do chlebusia
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Na pewno smaczne, na chlebek w sam raz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    uwielbiam pasty jajeczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !