Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie i ostudzić. Pieczarki i cebulkę drobno pokroić i podsmażyć. Parówki drobniutko pokroić. Ser żółty zetrzeć na tarce warzywnej. Wszystko razem wymieszać, dodać 1 jajko i przyprawy. Formować kulki, obtaczać w rozmąconym jajku i bułce tartej. Piec z każdej strony. Można podawać z sosem pomidorowym lub pieczarkowym i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Interesujący przepis, podoba mi się.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    faktycznie, ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !