Sposób przygotowania

Boczek pokrajać, wytopić, dodać olej, włożyć drobno pokrajaną cebulę. Gdy się lekko zrumieni dodać makę, zasmażyć, rozprowadzić zimna wodą wymieszaną z koncentratem pomidorowym. Dodać pokrajane w krążki parówki, zielony groszek, gotować kilka minut. Przyprawić do smaku solą i przyprawą maggi.Posypać zieleniną, podawać z ziemniakami lub makaronem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy tak nie robiłam, ale myślę, że to będzie dobre danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    INTERESUJACE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha mniammm:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !