Sposób przygotowania

Warzywa myjemy, obieramy. Do garnka wkładamy uprzednio opłukane mięso. Zagotowujemy, zbieramy i wyrzucamy tzw. szumowiny. Wrzucamy włoszczyznę, zarumienioną cebulę, ząbki czosnku. Doprawimy do smaku. Gotujemy ok. 1,5 h. Podajemy z makaronem lub według własnych fantazji. Dekorujemy natką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    rozgrzewający na zimne dni:)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    często go robię ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Zawsze dodaję podpieczoną cebulkę
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rosół to najlepsza zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wspaniały na chłodne dni,pycha:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo ładny rosołek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Najlepszy na świecie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    najlepszy domowy!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    dobry rosół to podstawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszna, tradycyjna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    pycha rosół
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    taki najlepszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    tradycyjny i zawsze smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !