Sposób przygotowania

warzywa zetrzeć na grubych oczkach na tarce , podsmażyć na oleju , dodać ziele angielskie , liść laurowy , przecier i musztarde. trzymać pod przykryciem aż ostygnie. Rybe pokroić w kostke posypać solą i pieprzem , optoczyć w mące , jajku i bułce , usmarzyć na oleju. Na wystudzone ryby nałożyć warzywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne na piątek i nie tylko
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    dobra ryba \'po grecku\' nie jest zła :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rybka jest pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo lubię taką rybkę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !