Sposób przygotowania

Mięso wrzucić do miski.Dodać:3 łyżki bułki tartej,1 łyżkę przyprawy do mięs,pokrojoną w kostkę cebulę,sól oraz pieprz czarny mielony i ziołowy do smaku.Wszystko dokładnie ze sobą łączymy,formujemy pulpety.
Do garnka wlewamy 1,5 szklanki wody,dodajemy 1 łyżeczkę kucharka,2 liście laurowe,4 kulki ziela angielskiego i szczyptę pieprzu ziołowego.Gdy wywar zacznie się gotować wrzucamy pulpety.Gotujemy wszystko 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię pulpeciki!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Chętnie bym zjadła:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !