Sposób przygotowania

żeberka umyć, pokrajać na porcje, otoczyć w mące i obrumienić na tłuszczu, razem z pokrajaną cebulą.Przełożyć do rondla, podlać piwem, dodać liście laurowe, angielskie ziele, kminek . Dusić pod przykryciem do miekkości uzupełniając ubytek piwa wodą. Dodać rozgnieciony czosnek. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z piwkiem to wiadomo że dla mnie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Monika, chyba każdy by się skusił hehe
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Monika, chyba każdy by się skusił hehe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelka
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    muszą być bardzo apetyczne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    z piwkiem rewelacja:)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne i sycące.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !