BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą; następnie dodać olej, musztardę, majeranek, sok z 1 cytryny, pieprz i paprykę oraz szczyptę tymianku. Taką marynatą nacieramy boczek (wystarcza na ok. 1 km) i zostawiamy przynajmniej na 1 godzinę, a najlepiej na całą noc.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawy przepis - napewno przydatny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Muszę wypróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Czy ja dobrze zrozumialam, marynaty starcza na okolo 1 km boczku? ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !