Sposób przygotowania

Makaron gotujemy do miękkości. Margarynę rozpuszczamy na patelni. Ser biały wyciągamy wcześniej z lodówki, żeby nie był zimny. Na każdej porcji makaronu rozkruszamy biały ser, następnie polewamy tłuszczykiem i posypujemy cukrem. Możemy delikatnie przemieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    też tak lubię
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    babcia mi taki robiła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emylka86

    na jutro mam w planach taki obiad, tylko nie wiem czy ser czasem nie rozrzedzić śmietaną?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    u mnie w domu to uwielbiają.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    aZ sprobuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    zawsze przypomina mi dzieciństwo ;)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam makaron, ale tak to jeszcze go nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !