Sposób przygotowania

Cwiartki drobiowe doprawiamy sola i pieprzem. Smażymy na maśle z obu stron na złoty kolor. Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w kostkę cebulke. Podawać z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej (można znaleźć w moich przepisach). Cebulkę dajemy do gotowanych ziemniaczków.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    muszę spróbować :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    smaczne,czasem też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo apetycznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super,taki złociutki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    widać, że będzie chrupiący
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być pyszny obiad :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ bym teraz zjadła z apetytem taki obiadek :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wygląda zachęcająco.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    domowe, smaczne danie, wygląda obiecująco:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !