Sposób przygotowania

Pory czyścimy, odciąć górne odcinki zielonych liści oraz korzonki , dokładnie myjemy pod bieżącą wodą , przeciąć na pół i drobno pokroić razem z papryką , orzechy sparzyć , obrać i posiekać , jabłka zetrzeć na tartce o dużych otworach , rzodkiewki w plasterka albo jeszcze inaczej też można zetrzeć na tartce .Wszystkie te składniki doprawiamy i mieszamy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    połączenie dziwne,ale ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawe zestawienie smaków
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    niezle !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    muszę spróbować, bo ciekawi mnie smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !